Groene Prijzen winnen!

Bij ieder event kun je een sticker halen. Hoe meer stickers op jouw poster, hoe groter jouw kans is om te winnen!

Hang de onderstaande poster zichtbaar aan de voorkant van je huis (tot woensdag 29 september), haal hem op in het DOE-huis of Groen-EXPO als je hem nog niet hebt. Zo zien we hoeveel mensen er in jouw straat meedoen. Samen maakt de hele straat kans op de groene straatprijs!
Wie worden de winnaars? Houd deze pagina goed in de gaten!

Samen met ervaring die staat hebben we mooie groene prijzen verzameld. Wat kun jij winnen tijdens de Groene Wijk Week?! Lees het hier!

Fiets als nieuw

Fietsen kun je heel goed opknappen. Dan kunnen ze weer jaren mee en voelen ze als nieuw aan! Wij hebben 4 x een duurzame fiets.
1 x Herenfiets
1 x Damesfiets
2 x kinderfiets (jongen/meisje)

Gepimpte vogelhuisjes

Vogels zijn zo gezellig in je tuin en om je huis. Daarom geven wij volledig gepimpte vogelhuisjes weg. Welk vogeltje wil daar nu niet in wonen?

Insektenhotels

Niet alleen vogels, maar ook insecten verdienen een plek. Jij wint een heus insectenhotel. Ja, je eigen B&B for bees!

Kaarsen

Het wordt weer eerder donker, de temperatuur daalt, tijd voor gezelligheid. Kaarsen geven warmte en zijn daarom voor ons een duurzaam cadeau. Heb jij een mooie plek hiervoor?

Onze groene prijzen zijn verzorgd door:

'Wij van Waarde’ is een initiatief van Stichting Ervaring die Staat. Wij helpen mensen op weg vanuit vertrouwen. We stimuleren sociaal ondernemerschap. In onze ‘stadsateliers’ kunnen mensen hun eigenwaarde weer opbouwen en unieke talenten (her)ontdekken. De producten en diensten zijn net zo uniek als de makers. Belangrijker dan de geldwaarde, is het gevoel iets gemaakt te hebben voor een ander.

De Party LED Straatprijs

Een goed feestje kan niet zonder gezellig licht. En deze LED-snoer gebruik je voor je eigen straatfeest. En wie de lampen meeneemt, is de volgende keer aan de beurt!
Super duurzaam. En ook nog eens heel zuinig in verbruik.

Altijd prijs

En vergeet niet, je hebt altijd prijs in de Groen-EXPO of het DOE-huis. Schrijf je in voor de energiebox voor tips en tools om je huis te verduurzamen en neem je GRATIS prijs mee naar huis: een LED-lamp of een plant naar keuze. Kom snel, want OP=OP.

20 t/m 26
September
Samen groen bezig in:
Bennekel +
Lakerlopen
Groene Wijk Week
is een initiatief van het
Duurzaamheidspact