Tijdens de Groene Wijk Week staat jouw wijk in het teken van duurzaamheid, groen en leefbaarheid. Een week vol activiteiten voor alle bewoners – jong en oud – waarbij duurzaamheid een rol speelt. Maar dan anders!

De tweede editie van de Groene Wijk Week is in de wijk de Tempel. Maak op een leuke manier kennis met duurzamer leven. Denk bijvoorbeeld aan groene wijkdiners, een buitenbioscoop, een kledingmarkt, groene wandelroutes en nog veel méér. We zijn volop in ontwikkeling met ons programma.

Woningcorporaties 'thuis en Woonbedrijf hosten deze tweede editie van de Groene Wijk Week.

Duurzaamheidspact

De Groene Wijk Week is een initiatief van het Duurzaamheidspact: een samenwerking van de gemeente Eindhoven, PEK (Platform Eindhovense Klantenraden) en de vier Eindhovense woningcorporaties Woonbedrijf, ‘thuis, Trudo en Wooninc., en de huurdersvertegenwoordiging. Sinds 2018 werken we samen aan slimmer en sneller verduurzamen van woningen en gebouwen in Eindhoven. Dat doen we natuurlijk samen met andere organisaties en bedrijven, én vooral met de mensen die er wonen. Samen werken we aan een duurzaam Eindhoven, waar je prettig woont, leeft en werkt.

Lees meer over het duurzaamheidspact op eindhovenduurzaam.nl en in het magazine van het duurzaamheidspact.

Coming Soon
Samen groen bezig
Locatie volgt
Groene Wijk Week
is een initiatief van het
Duurzaamheidspact